Send new question

Håndball-EM i Sverige, siste kamp i mellomrunden. Norge var klar for semifinale før kampen.

Frankrike er så absolutt den tøffeste motstanderen for Norge så langt i dette EM, og som Vilde Ingstad sa til Nettavisen etter seieren mot Tsjekkia: - Det kommer til å smelle!

16/12/2016 20:07
Passbilde5

Ole Jonny Eriksrud Hansen

Vi er på plass med reporter i Göteborg og kommer til å gi dere en fyldig dekning av kampen.

Passbilde5

Hei og velkommen til vår livedekning av EM-semifinalen mellom Norge og Frankrike.

16/12/2016 20:06
Passbilde5

14/12/2016 22:38
Image normal

Carina Alice Bredesen

- Det blir beinhardt. Det er det mest fysiske laget sånn historisk sett, og jeg er glad i vi har møtt dem flere ganger tidligere. Alle har vet rimelig godt hva som venter, sier Hergeirsson om Frankrike som semifinalemotstander.

14/12/2016 22:17

- Det blir veldig spennende. Det blir nok en forsvarsskamp, uten altfor mange mål, sier Isabel Blanco i TV3-studioet.

14/12/2016 22:16

Frankrike leder med seks mål idet det kun er kun 30 sekunder igjen i Gøteborg. Dermed blir Frankrike Norges motstander i fredagens semifinale.

14/12/2016 22:13

Silje Solberg kåres til Norges beste, med 18 redninger.

14/12/2016 22:07

Da gjenstår det å se hvem Norge møter i semifinalen. Om Frankrike vinner mot Serbia i kampen som pågår akkurat nå, så blir det fransk motstand. Hvis ikke møter Norge Tyskland.

14/12/2016 22:06

Kampen er slutt, Norge vinner 24-35.

14/12/2016 22:05

Nå synger den norske fansen "seieren er vår"!

- Vi har slått absolutt alle, og har vært EMs desidert beste lag, sier Høglund. Han mener Norge må finne seg i å være favoritter til å ta EM-gull. - Det må vi tåle, sier han.

14/12/2016 22:04

Oftedal setter noen baller i nettet mot slutten av kampen, og får en god avslutning på det som har vært en litt knotete kamp for den norske profilen.

Norge leder med elleve mål: 23-34.

14/12/2016 22:02

- Klasseforskjell! Tsjekkia har fulgt oss gjennom hele førsteomgang, da ledet vi bare med ett mål. Men Norge har knust dem i andreomgange, og vi fortsetter bare å kjøre på, sier Høglund.

14/12/2016 22:01

Det er fem minutter igjen, men kampen er så å si avgjort. Norge leder 23-33. Mesterskapsdebutant Solaas scorer på kontring.

Kristiansen bryter Kudlackovas redningsrekke, og setter inn 23-32 for Norge på straffe.

14/12/2016 21:59

13 mål for Norge, 6 for Tsjekkia i den andre omgangen. - Det er garantert Thorir mer fornøyd med, sier Høglund.

14/12/2016 21:58

Nydelig underarm fra Mørk! - Strålende prestasjon. Signaturscoring, sier Oustorp. 23-31.

14/12/2016 21:57

I stedet setter Hrbkova inn sin sjuende scoring fra høyrekanten. 23-30.

Oftedal satser, men skuddet fra seks meter reddes.

14/12/2016 21:56

Det er ti minutter igjen, Norge leder 22-30.

- Det er så deilig å se de norske kontringene igjen! Full fart framover. Dette har vært det norske varemerket i to tiår, jubler Høglund etter at Mørk setter 22-30 på kontring.

14/12/2016 21:55

Norge gjør en solid forsvarsjobb og stopper det tsjekkiske ankomstspillet. Da får de også applaus fra Hergeirsson på benken.

Herrem ut, Sanna Solberg inn.

14/12/2016 21:54

Skogrand scorer i sitt første angrep, til 22-29. Meget bra pasning fra Mørk.

14/12/2016 21:53

Ingstad, Skogrand inn - Frafjord og Kurtovic ut

- Nå er det utklassing, sier TV3-kommentator Høglund.

14/12/2016 21:52

Stillingen er 22-28, det er spilt 47 minutter.

Igjen kontringsball til Herrem. Pasning fra Oftedal.

Herrem har virkelig lagt den dårlige kampen i går bak seg. Hun legger ballen frekt i mål via gulvet etter en pen kontringspass når Tsjekkia gjør en teknisk feil i angrep.

Mørk pass til Frafjord, som scorer! Strekspilleren har utrolige 100 prosent uttelling på skuddene sine hittil i mestersskapet.

14/12/2016 21:51

Luzumova spilles gjennom på linja og reduserer til 22-25 etter fint ankomstpill fra Tsjekkia.

14/12/2016 21:50

Kristiansen skyter fra distanse. Reddes.

Oftedal inn som playmaker.

Frankrike leder 19-17 over Serbia. Med fransk seier der blir de Norges motstander i semifinalen. Om de taper vil Norge møte Tyskland på fredag.

Tsjekkia er nå fem mål bak Norge, som har klart å snøre igjen litt bedre bakover.

14/12/2016 21:48

Timeout!

Tsjekkia skyter langt over. Silje Solberg spiller opp Herrem på kontra med en nydelig langpasning. Herrems tredje scoring, på tre forsøk,

14/12/2016 21:47

Tomac står som playmaker, med Kristiansen og Mørk på hver sin side og Frajord på linja. Herrem og Kurtovic på hver sin kant.

14/12/2016 21:46

Solberg redder også!

Norge ruller bra opp i angrep til Kurtovic, men skuddet fra kanten reddes.

Solberg har et par gode redninger nå. Stillingen er 20-24 til Norge etter 42 minutter.

14/12/2016 21:45

Kudlackova får fortsette mellom stengene for Tsjekkia etter disse to sjumeterkast-redningene.

- Hun gjør ikke så mye heller, først skyter vi henne i armen og så i beinet, fortsetter Oustorp.

14/12/2016 21:44

Kudlackova kom inn på Hegh Arntzens straffe og reddet. Nå reddet hun også Kurtovics forsøk fra sju meter. - Vi har brent altfor mange straffekast i dette mesterskapet, sier TV3-kommentator Oustorp.

Mørk forsøker et underarmsskudd, men det går i stolpen.

14/12/2016 21:41

Etter 37 minutter står det 19-23 til Norge, og det stemmer fortsatt ikke bakover for Norge. Framover har Hegh Arntzen nettopp bommet på straffe.

Hergeirsson var illsint i pausen og ser ikke mer fornøyd ut etter fem minutter ut i den andre omgangen. Det er nok først og fremst forsvarsspillet som frustrerer ham.

14/12/2016 21:37

Norge starter med Kurtovic, Tomac, Hegh Arntzen, Mørk, Herrem og Frafjord - med Silje Solberg i mål.