Semifinalebilletten står på spill når Norge møter ungarerne.

24/01/2017 18:51
Per.pettersen

Per Møller Pettersen

Vinneren av Frankrike-Sverige møter enten Slovenia, som var Norges overmenn fra VM-kvalifiseringen, eller overraskelsen Qatar.

24/01/2017 18:36

Norges semifinale spilles fredag.
Den andre seminalen går torsdag og er det oppgjøret vertsnasjon og mesterskapsfavoritt Frankrike eventuelt spiller i. Da må Sverige først ryddes av veien i denne historiske håndballkveldens andre kvartfinale.

24/01/2017 19:07

Norge er altså første nasjon som er videre til semifinalene. Der venter vinneren av kvartfinalen mellom Spania og Kroatia.

24/01/2017 18:33

Det ble litt mye rot på tampen og to nye reduseringer i sluttsekundene.
Det betyr ingen verdens ting i en kvartfinale i et verdensmesterskap! Norge går til semifinale med seier 31-28.

24/01/2017 19:08

SLUTT!
NORGE-UNGARN 31-28: Norge er videre! Dette er en historisk bragd i VM-sammenheng for håndballgutta.

Stolpetreff og uvanlig bom fra Bjørnsen. Ungarn fåt straffe i neste angrep og Csazsar scorer nok en gang.

24/01/2017 18:28

Csazsar reduserer, men det er fortsatt fem mål opp. Dette går ikke for Ungarn.

Lie Hansen setter 31-25 og nå er det så godt som klart. Norge går videre til semifinalene!

Norsk timeout.

24/01/2017 18:25

Bodo med nytt kjempeskudd i nota 30-25-redsuering. Forspranget på ti mål er halvert, men det er bare tre minutter igjen av kampen.

Norge feiler, men så redder endelig Bergerud oss igjen! Viktig inngripen av den unge keeperen.

24/01/2017 18:23

Jøndal scorer Norges 30. mål med største selvfølgelighet fra høyrekanten. Kjapp redsuering fra Csazsar.

24/01/2017 18:22

NOR-UNG 29-23: Straffe til ungarerne. Csazsar er sikker nok en gang. Sju mål på lysluggen nå.

24/01/2017 18:21

Norge blir for passive og Johannessen må skyte. Skuddet reddes.
Bodo scorer på et vanvittig langskudd like etter. Det er under sju minutter igjen av VM-kvartfinalen og Norge leder med 29-22.

24/01/2017 18:20

Espen Chrsitiansen kommer inn på et ungarsk straffekast. Klarer ikke å stanse det fra Csazsar.

24/01/2017 18:18

Det er ti minutter igjen av kampen. Dette kan da ikke gå galt for Norge?

24/01/2017 18:17

Norge tar ut målvakten etter en timeout. Med sju mot fem i angrep scorer Bjørnsen fra høyresida. 29-20!

24/01/2017 18:16

604c8dd5066ee30539037569a028dc9b?d=identicon

William

Norge vinner i håndball let over Ungran

Det ser veldig lovende ut med norske øyne, ja!

24/01/2017 18:15

Ungarn scorer i undertall. Venstreback Richard Bodo skyter hull på Bergerud og Norges forsvar.

Utvisning til Ungarn. Timuszin Schuch med røff behandling mot Gøran Johannessen.

24/01/2017 18:14

28-19 fra Tønnesen, før Ungarn stresser fram i angrep. Det ender med et skudd i stolperota. Norge overtar.

24/01/2017 18:13

NOR-UNG 27-19: Så treffer Kent Robin Tønnesen, før Ungarn og Banhidi scorer det 19. for Norges motstander.

24/01/2017 18:12

Bodo og Csazsar ordner to ungarske mål på rappen.

24/01/2017 18:11

Landslagskaptein Myrhol tar grep i den norsk spilergruppa i timeouten Ungarn har bedt om.

Sander Sagosen øker Norges forsprang til ti mål! 26-16.
- Det er helt ellevilt, kommenterer TV 2s Harald Bredeli entusiastisk.

24/01/2017 18:09

Ungarn vil ha straffe, men får ingenting. Jøndal ordner norsk ledelse med ni mål! 25-16.

24/01/2017 18:08

Espen Lie Hansen pådrar seg Norges fjerde utvisning i andre omgang etter en dytt med strake armer. Myrhol tilbake på banen like etter.

24/01/2017 18:07

Magnus Jøndal scorer det første norske målet på fem minutter. 24-16.

24/01/2017 18:06

Myrhol vises ut i to minutter. Nytt ungarsk overtall. Så redder Bergerud nok en gang. Fra høyrekanten til Ungarn denne gangen.

24/01/2017 18:05

NOR-UNG 23-16: Bence Banhidi reduserer for Ungarn.

24/01/2017 18:03

Norge mislykkes i angrep, men hva gjør vel det når man har Torbjørn Bergerud bakerst? Ingen verdens ting. Keeperen stanser en ungarer som kommer aleine gjennom.

Ungarsk redsuering til 23-15. Gergely Harsanyi.

24/01/2017 18:01

Norge pådrar seg så to utvisninger på rappen. Både O' Sullivan og Tønnesen må sette seg i to minutter. Dermed er det Norge som spiller i undertall isteden.

NOR-UNG 23-14: Historien gjentar seg og Norge leder med ni! Bergerud redder, og bare tre sekunder seinere har Bjarte Myrhol scoret nok et kontringsmål. Ungarn pådrar seg samtidig utvisning for måten de forsøkte å hindre Norges kaptein på.

24/01/2017 19:12

22-14! Kristian Bjørnsen. Enda en sterk kontring etter redning av Bergerud.

24/01/2017 17:58

NOR-UNG 21-14: Ungarns mål nummer 14 svares lynraskt på av Norge. Tønnesens tredje mål gir Norge tilbake sjumålsledelsen.

Ungarn reduserer, Sagosen scorer deretter mål nummer 20 for Norge.

24/01/2017 17:57

NOR-UNG 19-12: Skuddbom fra Ungarns bakspillere. Så finner Sander Sagosen strekspiller Myrhol med et eminent innspill. Sistnevnte setter ballen i mål.

24/01/2017 17:56

Ungarns tolvte mål kommer på straffekast. Csazsar igjen. Hans fjerde scoring i kampen.

24/01/2017 17:55

NOR- UNG 18-11: Gabor Csaszar setter det første målet for Ungarn i andre omgang. Men Espen Lie Hansen svarer med å score for Norge rett etterpå.

24/01/2017 17:54

Norge har aldri tidligere vært i en VM-semifinale. Siden fjerdeplassen i EM i fjor har man slitt med resultatene, men dette mesterskapet har Christian Berges menn levert strålende.

24/01/2017 17:52

Norges assistenttrener Børge Lund vil vente med å kaste terning på den norsk innsatsen før oppgjøret er over. Overfor TV 2 påpeker han at de første 30 har vært sterke og at det blir viktig for spillerne å bevare intensiteten.

24/01/2017 17:51

Dette har virkelig vært en sterk omgang av Norge. Mye må gå galt om Ungarn skal greie å jobbe seg à jour igjen i andre omgang.

24/01/2017 17:49

NOR-UNG 17-10: Ungarerne roter framover igjen, langt inne i det siste spilleminuttet i første omgang. Med bare sekunder igjen på klokka fikser Christian O'Sullivan en meget sterk ledelse på sju mål halvveis.

24/01/2017 17:38

Ungarn reduserer, før Norge misser. Ungarn skyter så i stolpen og Bjarte Myrhol setter inn 16-10!

24/01/2017 17:35

Sander Sagosen ordner Norges mål nummer 15 i undertall. Ballen sniker seg over målstreken etter å ha vært borti Ungarns målvakt.

24/01/2017 17:34

Lie Hansen pådrar seg to minutters utvisning. Ungarn reduserer til 14-9 fra høyre kant.

24/01/2017 17:44

Det gjenstår under fire minutter av første omgang når Espen Lie Hansen sender i vei et skudd som går utenfor.

24/01/2017 17:31

Eivind Tangen scorer med det fantastiske venstre håndleddet sitt. 14-8 til Norge.