Da var kampen slutt og Norge vant 28-19.

Image normal

Carina Alice Bredesen

Timeout til Norge med kun et par minutter igjen.

12/08/2016 22:59

Det humper og går for Norge, men seieren er nok ikke truet. Med fem minutter leder Norge 24-18.

12/08/2016 22:56

Grimsbø er opp i en redningsprosent på 59 nå.

Det er flere norske fans på tribunene i dag - og det høres godt!

12/08/2016 22:47

Så kom trick-skuddet fra Herrem også! Hun setter inn 17-22 til stor begeistring fra publikum.

12/08/2016 22:46

- Ikke bare redder hun Norge, hun leverer i angrep også, sier Bredeli på TV 2.

Når vi nærmer oss halvspilt andre omgang leder Norge 21-16. Grimsbø står fram som den virkelig store spilleren for Norge. Hun har både strålende rednininger og fantastiske kontringsballer.

12/08/2016 22:45

Solberg scorer det første målet i den andre omgangen, en fin lobb etter pasning fra Mørk - på en kontring etter redning fra Grimsbø

12/08/2016 22:34

Grimsbø fortsetter stå bra! En fantastisk redning helt ut i spageten på et skudd fra Bulatovic.

12/08/2016 22:32

Norge starter med Grimsbø, Riegelhut-Koren, Kristiansen, Oftedal, Mørk/Frafjord, Solberg og Løke.

12/08/2016 22:31

Da er den andre omgangen i gang.

12/08/2016 22:30

For Montenegro er det Durdina Jaukovic som har scoret flest, hun har fire mål på sju skudd. Marija Jovanovic har null mål, men har prøvd tre ganger.

12/08/2016 22:28

Nora Mørk er Norges toppscorer etter de første 30 minuttene, med fem mål (på åtte skudd).

12/08/2016 22:27

Til forskjell fra de foregående kampene har Norges scoringer vært mer spredt utover flere spillere etter denne første omgangen. Kun Mari Molid, Ida Alstad og Emilie Hegh Arntzen står uten nettkjenning hittil.

PAUSE: 11-16

12/08/2016 22:15

Med fem minutter igjen av omgangen er Norge forstatt komfortabelt fora, med 9-14.

12/08/2016 22:10

Solberg pådro seg en utvisning, og Norge måtte spille undertall. De tok ut keeper, men glemte å sette inn en ekstra utespiller. Det tok et par sekunder å oppdage feilen, og da ble Camilla Herrem dyttet inn på banen. - Hallo! ropte Harald Bredeli fra TV 2s kommentatorbod. - Vi skal ikke gjøre undertallet enda vanskeligere enn det er vel.

12/08/2016 22:09

- Langt bedre nå, sa Hergeirsson i timeouten.

12/08/2016 22:08

Nå leverer Norge nydelig kontringsspill! Grimsbø til Herrem ganger to, og Norge leder 6-12 etter 20 minutter. Da tok Montenegro timout.

12/08/2016 22:03

Begge lags målvakter har startet bra, med flere gode redninger hver seg. Grimsbø står med sju redninger, mens Rajcic står med seks (etter cirka 20 min).

Og der kom Mørks første straffebom i dette mesterskapet. Norges toppscorer har vært suveren fra sju meter tidligere, men nå ble forsøket reddet av Montenegros keeper.

12/08/2016 21:58

Norge jobber seg mer og mer inn i flytsonen, men fortsatt er det tegn på litt ufokusert spill. Etter 15 minutter leder Norge 5-7.

12/08/2016 21:57

Straffe til Norge og utvisning til Montenegro. Mørk setter ballen i mål, som hun har gjort så veldig mange ganger tidligere i mesterskapet fra sju meter. 4-5 til Norge.

12/08/2016 21:53

Åtte minutter uten Norge-scoring, men så leverte Herrem fra kant: 3-4

12/08/2016 21:52

Hergeirsson kan umulig være fornøyd med Norges åpning. Han ber spillerne gå "back to basic".

12/08/2016 21:50

8.44: Timeout til Norge.

12/08/2016 21:49

Fra tribunen høres norske fans som heier på Norge.

3-3 - Montenegro uliknet etter at et svakt distanseskudd av Mørk ble reddet.

12/08/2016 21:47

Litt slurv i starten av de norske jentene, har bommet på pasninger og mistet ballen i angrep + at vanligvis så sikre Løke har bommet utpressa fra strek.

Etter fem minutter leder Norge 2-3.

12/08/2016 21:46

Comeback-spilleren Bojana Popovic er ikke med for Montenegro i dag. Men Marija Jovanovic, en av Montenegros beste spillere, er inne (hun har vært ute med skade).

Norge har det første angrepet. Nora Mørk scorer 0-1 med et flott underarmsskudd.

12/08/2016 21:41

Da spilles nasjonalsangen til Montenegro, og vi er snart i gang med kampen.

12/08/2016 21:30

Lunde er vraket fra start, og Grimsbø er tilbake i startoppstillinga. TV 2s håndballekspert Randi Gustad mener det er fordi Hergeirsson ønsker å få i gang begge målvaktene, og at det er en velkjent formel for Norge i mesterskap at de bytter på målvaktene.

12/08/2016 21:29

Montenegro er så å si allerede ute av OL, og har bare en ørliten, teoretisk sjanse til å avansere fra gruppespillet.

12/08/2016 21:48

12/08/2016 21:02
Na sport logo

guest

Norge tok en knusende timålsseier mot Angola på onsdag, og ligger nå som nummer to i gruppe A bak Brasil, som vant sin kamp mot Angola 28-24 fredag. Angola og Romania har også fire poeng - det samme som Norge.

12/08/2016 21:40

guest

Montenegro tapte åpningskampen sin mot Spania 19-25, deretter ble det 27-25-tap for Angola og 25-21-tap for Romania.

12/08/2016 21:01

guest

Motstander er Montenegro, et lag som har skuffet så langt i OL. De ligger på bunn i gruppe A, uten poeng.

12/08/2016 21:00

guest

Fredag spiller håndballjentene sin fjerde gruppespillkamp i OL i Rio. Kampstart er 21.40, og kampen sendes på TV 2. Her oppdaterer vi på hvordan kampen utvikler seg løpende.