Da var det slutt, Norge vant 30-20!

10/08/2016 23:06
Image normal

Carina Alice Bredesen

Denne kampen var egentlig aldri spennende, og med tre minutter igjen leder Norge 29-19.

10/08/2016 23:03

Norge er igjen oppe i timålsledelse da vi runder 50 minutter, med 26-16.

10/08/2016 22:54

Da fikk Arntzen sin første scoring: 22-13 etter 34 minutter. Et fint gjennombrudd av playmakeren.

10/08/2016 22:47

På tribunen er det en liten norsk delegasjon, men det er hjemmepublikummet som lager mest lyd. Det virker som de heier på Angola, Norge bli i hvert fall buet ut!

10/08/2016 22:51

Angola har kommet mer med i kampen, selv om det er mange mål å ta igjen for å true Norges ledelse.

10/08/2016 22:45

Norge tar timeout på stillingen 20-11 etter drøyt 12 minutter spill. Hergeirsson er tydelig: - Dere må gjøre jobben. Med en gang vi slipper oss ned, er de der.

10/08/2016 22:44

Etter 27 minutter er Angola oppe i tosifret antall scoringer for første gang. Et nydelig innspill til Kassoma på linja, og hun sørget for 19-10.

10/08/2016 22:38

En litt tråere start på omgangen sett med norske øyne. Etter fem minutter er det kun scoret to mål. Norge leder 18-8.

10/08/2016 22:35

Frafjord får en tominutter, og Angola får straffe. Den redder Grimsbø!

10/08/2016 22:31

Kristiansen får tildelt straffekast like etterpå. Nå er det Ida Alstad som får prøve seg, og hun scorer. 17-8.

10/08/2016 22:30

Angola stjeler ballen fra Norge, men avblåses for skritt da de kunne scoret omgangens første mål.

10/08/2016 22:29

Norge starter med de samme som startet kampen.

Da er vi klare for andreomgang!

10/08/2016 22:28

Nora Mørk er Norges toppscorer i førsteomgang med sju av sju mulige. To fra straffemerket. For Angola er det Natalia Maria Bernardo som har scoret flest, med tre. Også hun med 100 prosent uttelling. Angolas toppscorer Isabel E. W. Guialo har også scoret tre mål, men hun har trengt ni skudd.

10/08/2016 22:27

Norge har hatt full kontroll, men Angola slapp litt mer til de siste minuttene av første omgang. Da byttet Norge også mer på laget, og blant annet fikk mesterskapsdebutant Emilie Hegh Arntzen prøve seg. Hun slet litt i angrep, men var sterk i forsvar.

10/08/2016 22:15

PAUSE: 16-8

10/08/2016 22:13

Angola har med tre keepere, og har brukt alle tre hittil i kampen - uten at de har klart å stoppe Norge i nevneverdig grad.

10/08/2016 22:06

- Jeg hadde en god magefølelse, men dette over all forventning, sier Bredeli.

Angola står fortsatt kun med fire scoringer idet kampuret bikker 22 minutter. Norge har 13.

10/08/2016 22:05

Norge har hevet seg betraktelig i forsvar også. De støter på en helt annen måte enn vi har sett i de foregående kampene. Det gir også flere kontringsmuligheter.

10/08/2016 22:01

Kurtovic har fått i gang skuddarmen fra sin høyrekant, og har scoret tre mål. Hun har slitt litt med uttellingen tidligere i mesterskapet, men nå har hun selvtillit.

10/08/2016 21:58

Norge fortsetter å dominere kampen, og Angolas timeout gjorde lite godt for afrikanerne. Etter 15 minutter leder Norge 10-3.

10/08/2016 21:57

Timeout Angola. Norge leder 5-1 etter ti minutter, og afrikanerne henger ikke med i det hele tatt.

10/08/2016 21:51

Lunde fortsetter å markere seg, og er oppe i en redningsprosent på nærmere 80 etter ti minutter.

10/08/2016 21:50

- De har gjort leksa si! De har studert Angola, kommenterer Harald Bredeli for TV 2, og sikter til Norges dominans i åpningsminuttene.

10/08/2016 21:46

Lunde gjør en fantastisk dobbeltredning. Angola beholder ballen, og får til slutt straffekast. Etter vel 4 minutter gjør de sin første scoring til 3-1.

Norge har full kontroll i starten av kampen, og utnytter store rom i Angolas forsvar med godt ankomstspill.

10/08/2016 21:45

Lunde redder, og etter tre angrep har Angola fortsatt til gode å score. Norge leder 2-0.

10/08/2016 21:43

Norge står imot Angolas første angrep, og Amanda Kurtovic setter kampens første scoring på kontring. Lunde serverer. 1-0.

10/08/2016 21:41

Da spilles Norges nasjonalsang - og kampen kastes snart i gang!

10/08/2016 21:37

Montenegro har dermed null poeng i gruppa, mens det er tre lag med fire poeng (Brasil, Spania, Angola). Norge og Romania har begge to poeng.

10/08/2016 21:34

Det har blitt spilt to kamper i Norges gruppe tidligere onsdag. Spania slo Brasil29-24, mens Romania vant 25-21 over Montenegro.

10/08/2016 21:33

Angolas målvakt, Teresa Patricia Almeida, har den høyeste redningsprosenten hittil i OL, med 38 prosent. Ellers må Norge se opp for playmaker Isabel Evelize W. Guialo (nr. 90), som er lagets toppscorer med tolv fulltreffere.

10/08/2016 21:28

Norge gjør to endringer i startoppstillinga, melder TV 2. Katrine Lunde starter i mål, hun har kun kommet inn på straffer tidligere i turneringen. Dessuten får Marit Malm Frafjord fornyet tillit etter en god figur da hun kom inn mot Spania. Hun skal spille forsvar, og bytter med Nora Mørk i angrep.

10/08/2016 21:27

Afrikanerne har satt seg i respekt med sin utradisjonelle stil, de takler hardt og flytter ballen veldig fort, og beveger seg litt annerledes enn hva Norge-spillerne er vant til fra før.

10/08/2016 21:20

Angola er som sagt ubeseiret. I åpningskampen sin slo de Romania 23-19, og sist kamp vant de 27-25 mot Montenegro.

10/08/2016 21:30

Her oppdaterer vi med status og høydepunkter jevnlig gjennom kampen.

10/08/2016 21:17

Velkommen til dekningen av Norges tredje gruppespillkamp i OL. Håndballjentene skal bryne seg på overraskelseslaget Angola, som er ubeseiret etter to kamper. Kampstart er 21.40, og kampen sendes på TV 2.