Send new question

Det ender 31-28. Norge taper dermed åpningskampen i OL. Mot Spania på mandag på gubben reises!

06/08/2016 16:01
Bv

Bjørn Vegar Digre

31-27 nå. Dette må Norge glemme til neste kamp!

06/08/2016 15:59
Bv

Det må være avgjørelsen.

06/08/2016 15:57
Bv

Og så redder hun! Herrem kommer alene mot keeper, men det reddes!

Bv

29-25

06/08/2016 15:56
Bv

Norge med ny time out nå. Prøver et siste desperat forsøk for å hente inn Brasils ledelse

06/08/2016 15:55
Bv

28-23 etter 53 minutter. Ny utvisning til Brasil.

06/08/2016 15:52
Bv

Dette ser stygt ut. Brasil herjer med Norge nå. 27-21 med ti minutter igjen av kampen. Dette kan da ikke gå for Norge?

06/08/2016 15:49
Bv

Thorir Hergeirsson ber de norske kvinnene være med disiplinerte. Ber om mer skyts i angrep og bevegelser fra kantene.

06/08/2016 15:45
Bv

Nå er det tungt å være norsk i Rio. Alt går Brasils vei. 25-21 nå, og Norge tar time out.

06/08/2016 15:44
Bv

40 minutter: Det er jevnt nå. Norge bommer litt for mye i angrep, men ser ut til å i alle fall ha strammet opp forsvarsspillet litt. Veronica Kristiansen har ikke vært all verden offensivt, men bedre i forsvar. 20-18 til Brasil.

06/08/2016 15:35
Bv

Og endelig utligner Norge! 18-18 etter 36
minutter.

06/08/2016 15:31
Bv

35 minutter: 18-17 til Brasil. Brasil med ny utvisning.

06/08/2016 15:30
Bv

Kari Aalvik Grimsbø hadde ingen stor førsteomgang, men har reddet to skudd så langt i andreomgang.

06/08/2016 15:28
Bv

Brasil scorer. Norge svarer med et nydelig angrep, men skuddet blir reddet. 18-16 etter 32 minutter.

06/08/2016 15:27
Bv

Kampen er igang igjen, og Aalvik Grimsbø reddet Brasils første skuddforsøk.

06/08/2016 15:25
Bv

17 baklengsmål er slett ikke vanlig for Norge, og om de slipper inn like mange mål i andre omgang, ser det dårlig ut med tanke på muligheter for norsk seier.

06/08/2016 15:19
Bv

Brasils ettmålsledelse kan fort forsvinne om Norge klarer å gjøre de nødvendige grepene i forsvaret. Spillerne etterlater for store rom mellom seg, og da er det lett for Brasil å bryte gjennom. Om de norske kvinnene klarer å justere dette, vil det også åpne for kontringer og raskt ankomstspill.

06/08/2016 15:13
Bv

PAUSE: Brasil har vært best, og leder 17-16 til pause. Norge har slitt med forsvarsspillet sitt, selv om angrepsspillet har gitt god uttelling. På det meste ledet Brasil med fem mål.

06/08/2016 15:09
Bv

Det nærmer seg pause, og Brasil leder fortsatt. 17-14.

06/08/2016 15:05
Bv

25 minutter: Norge sliter med å demme opp for Brasils angrepsspill. 15-13
til hjemmelaget.

06/08/2016 15:02
Bv

Norge har sluppet inn 14 mål på 23 minutter. - Helt krise, sier TV 2s Harald Bredeli om det norske forsvarspillet.

06/08/2016 15:01
Bv

Norge utnytter at Brasil har omtrent halve laget utvist. Har redusert til 12-10 nå.

06/08/2016 14:59
Bv

20 minutter: Norge sliter overraskende mye i overtallsspill mot Brasil. Det er et problem da Brasil pådrar seg en hel haug med utvisninger. Stillingen er 11-8.

06/08/2016 14:56
Bv

Rødt kort! Allerede etter 19 minutter klarer Brasil å pådra seg et rødt kort (for tre tominuttere). Deniz er synderen.

06/08/2016 14:55
Bv

Brasil er for tiden mye bedre enn Norge. Leder 10-6

06/08/2016 14:54
Bv

I time outen ber Thorir Hergeirsson om mer trøkk offensivt, samtidig som han gir tydelige beskjeder om angrepstrekk. I neste angrep reduserer Norge til 8-6.

06/08/2016 14:52
Bv

15 min: Norge virker ikke helt justerte hverken offensivt eller defensivt. Brasil leder 7-5
, men har nettopp fått sin tredje tominutter.

06/08/2016 14:49
Bv

Norge hadde en fin mulighet til å utligne, men Ida Alstad brant i stedet straffekastet langt over mål.

06/08/2016 14:46
Bv

Etter 10 minutter leder Brasil 5-3. Hjemmelaget har fått to utvisninger så langt, men har løst det på eksemplarisk vis. Norge må heve treffprosenten sin om dette skal gå.

06/08/2016 14:43
Bv

Brasil har spilt en periode i undertall, men har utnyttet sjansene de har fått. Det har ikke Norge. Hjemmelaget leder 5-2 etter 9 min.

06/08/2016 14:41
Bv

De første minuttene av kampen har vært tette og jevne. Norge spiller for øvrig med helrød topp og blå shorts.

06/08/2016 14:38
Bv

Kampen har startet. Norge med helrøde drakter for anledningen.

06/08/2016 14:32
Bv

Hehe. Det var snakk om fullsatt hall. De ryktene har vist seg å ikke stemme. Rimelig glissent i Future Arena.
Delete

06/08/2016 14:28
Bv

Nå er det bare få minutter igjen til kampstart. Norges håndballkvinner har vunnet to OL på rad, nå og det er forventninger om at de jakter gull også i år.

06/08/2016 14:24
Bv

Det snakkes om at hallen skal være utsolgt. Trolig er det nok et par flere tilskuere som heier på Brasil, enn Norge. Blir spennende å se hvordan Norge takler det.

06/08/2016 14:04
Bv

Hei og velkommen. Her vil det komme oppdateringer fra Norges oppgjør mot Brasil. Kampen spilles i Future Arena, og vår mann i Rio de Janeiro skal ha kommet seg på plass. Det har også de norske spillerne, og bra er det siden kampstart er klokka halv tre, altså om en drøy halvtime.

06/08/2016 13:49