Snart er det kampstart - i det som ligger an til å bli en spennende OL-kvartfinalen mellom to lag som kjenner hverandre godt: Norge og Sverige.

16/08/2016 21:43
Image normal

Carina Alice Bredesen

Norge holdt det helt inn, og dette var en herlig arbeidsseier av håndballjentene. Kampen endte 28-27, og Norge ble nummer to i gruppa.

14/08/2016 23:12

Kurtovic: 27-23 - tid: 52.05

14/08/2016 22:57

Norge leder med fire mål for første gang i kampen. Løke satt inn 24-20.

14/08/2016 22:49

Men det er stadig kamp, og Romania henger bra med.

14/08/2016 22:45

NOrge holder rumenerne på armlengdes avstand, og leder 22-19 etter 42 minutter.

Veronica Kristiansen står fram for Norge, og hun har full uttelling hittil, og fem mål. Flere av dem fra straffemerket.

14/08/2016 22:44

Norge har fått en god start på den andre omgangen. Oftedal satt inn 16-14 for Norge to minutter ut i omgangen.

14/08/2016 22:35

PAUSE: 14-13

14/08/2016 22:17

Med fem minutter igjen av omgangen er det 13-13. Dette kan bli en thriller!

14/08/2016 22:11

Vips er Norge foran med to mål igjen: 12-10.

14/08/2016 22:05

Oftedal kaster ballen i tomt mål, etter at Norge vinner ballen i forsvar, og Romanias målvakt ikke har rukket å komme inn fra benken. Romania gjør som Norge og setter inn en ekstra utespiller i undertall.

14/08/2016 22:04

Norge er fulltalling - og så ryker Romania på en utvisning. Kristiansen satt sjumeteren. Stillingen er 10-10.

14/08/2016 22:03

Norge har fått tilbake én spiller, men mistet ballen i angrep.

14/08/2016 22:02

Romania får naturlig nok mye plass og utliknet til 9-9.

14/08/2016 22:01

Norge spiller fire mot seks, og har to spillere utvist akkurat nå.

Norge har gjort noen bytter, Sanna Solberg og Linn-Kristin Riegelhut-Koren har kommet inn på hver sin kant.

14/08/2016 22:00

For Norge har Mørk vært litt ujevn, med fire mål på sju forsøk. Ellers har også Kristiansen, Løke, Oftedal og Kurtovic scoret hittil i kampen.

14/08/2016 21:59

Det er først og fremst Neagu som gjør det for Romania, laget er svært avhengig av sin beste spiller. Hun har scoret fire av Romanias sju mål. Norge leder 9-7 etter 16 minutter.

14/08/2016 21:58

Lagene følger hverandre tett i åpningen av kampen. Etter åtte minutter er stillingen 5-5.

14/08/2016 21:49

Romanias skytterdronning Cristina Neagu setter inn 2-2 på straffe. Hun er Romanias suverene toppscorer i OL.

14/08/2016 21:45

Nora Mørk fortsetter og bytte ut i forsvar, og inn kommer Marit Malm Frafjord i midtforsvarert til Norge.

14/08/2016 21:43

Kampen er i gang, og det står 2-1 til Norge etter 2 minutter.

14/08/2016 21:39

Norge starter med de samme utespillerne som har fått mye tillit av landsslagssjef Hergeirsson hittil i mesterskapet, men i mål gjør islendingen igjen en endring. Til tross for en redningsprosent på 60 (!) mot Montenegro, er Kari Aalvik Grimsbø henvist til benken fra start. Inn kommer veteran Katrine Lunde, som også har stått meget bra i OL.

14/08/2016 21:38

Norge har seks poeng og beholder andreplassen bak Brasil om de tar poeng søndag.

14/08/2016 21:14

Romania ligger på 5. plass i gruppa, med fire poeng. Angola har også fire poeng, men ligger på plassen foran på grunn av innbyrdes oppgjør (de slo Romania 23-19 i den første kampen).

14/08/2016 21:13

Søndag kveld spiller håndballjentene om en andreplass i gruppa. Motstander Romania må vinne for å avansere. Så det er duket for en tøff og spennende håndballkamp i Rio. Kampstart er 21.40 og kampen vises på TV 2.

14/08/2016 21:12