Kampen er slutt. Norge vant 33-20.

16/08/2016 23:24
Image normal

Carina Alice Bredesen

Og der var Norge oppe i 30 mål. Med fire minutter igjen leder de med tolv mål, 18-30.

16/08/2016 23:20

Lunde byttes inn for Grimsbø de siste minuttene.

16/08/2016 23:16

Gullden har taket på Lunde fra straffemerket. Scorer på sin tredje straffe nå. 15-28.

16/08/2016 23:13

Arntzen scorer på straffe for Norge: 14-28.

16/08/2016 23:11

Norge tar timeout etter 47 minutter.

16/08/2016 23:09

Norge har gjort få bytter i kampen, til tross for den gedigne ledelsen. Men Emilie Hegh Arntzen har fått noen minutter, og er inne igjen nå - på stillingen 14-26 etter halvspilt andre omgang.

16/08/2016 23:08

Herrem scorer fra linja - hennes femte for kvelden!

16/08/2016 23:06

Kurtovic' forsøk fra kanten reddes. Kantspilleren har tre scoringer på seks forsøk hittil i kampen.

Sverige prøver å ta ut Mørk i angrep.

16/08/2016 23:04

Norge har hatt litt dårlig uttelling på straffekastene hittil i kampen. Truffet på en av tre.

16/08/2016 23:03

Etter ti minutter av den andre omgangen leder Norge 10-24.

16/08/2016 23:02

Da er den andre omgangen i gang!

16/08/2016 22:50

Det er fullstendig overkjøring for Norge. Det vil overraske mye om denne kampen skulle bli spennende igjen nå. Norge har i hvert fall ett bein i semifinalen allerede.

16/08/2016 22:36

PAUSE: 7-19.

16/08/2016 22:35

Straffekast til Sverige, Lunde inn for Norge. Gullden scoret. Med ett minutt igjen av førsteomgang er stillinga da 7-19.

16/08/2016 22:34

Det kan nesten virke som om svenskene har gitt litt opp allerede. Grimsbø fortsetter og redde, og svenskene virker også umotiverte i forsvar - mens Norge peiser på.

16/08/2016 22:32

Gullden har scoret tre for Sverige, det vil si halvparten av målene deres hittil.

16/08/2016 22:29

Oftedal er nors toppscorer hittil med fire mål på fire forsøk. Løke har tre (på fire forsøk).

16/08/2016 22:28

Gult kort til Sveriges trener.

16/08/2016 22:27

Sverige har nærmet seg litt i målprotokollen, men kampen er ikke veldig spennende akkurat nå. 19 minutter: 5-12 til Norge.

16/08/2016 22:22

Sverige har fått ett mål til og Norge er oppe i ni. Etter halvspilt omgang er stillinga 2-9.

16/08/2016 22:16

Sverige tok timeout etter åtte minutter, og etter det fikk de sin første scoring. Isabelle Gulden scoret for svenskene.

16/08/2016 22:11

Norge leder 0-4. Mørk scoret det siste.

16/08/2016 22:08

Grimsbø er helt rå! Hun har nektet svenskene scoring og klokka har passer sju minutter! - Hun tar alt. Det er Karis verden, jubler Bredeli på TV 2.

Norge tar grep om kampen fra start - Grimsbø redder og redder, og har fått en kanonstart på kampen.

16/08/2016 22:05

Mørk med en nydelig underarm til 0-2!

16/08/2016 22:03

Grimsbø fortsetter og redde. 0-1 til Norge etter to minutter.

Kristiansen satt kampens første mål.

Grimsbø reddet for øvrig svenskenes første angrep, og sendte avgårde en sylskarp kontringsball til Herrem. Men den ble også reddet.

16/08/2016 22:02

Da er det duket for Marit Molid i forsvar.

Marit Malm Frafjord tråkket over, og må hjelpes ut av banen. Reprisen viser at det ikke ser bra ut med tanke på å komme tilbake i kampen for henne.

16/08/2016 22:01

Norge mister ballen i sitt første angrep.

Da er vi i gang!

16/08/2016 22:00

Nora Mørk ligger godt an til å kjempe om toppscorertittelen i OL. Hun står på 37 mål nå.

Nederland og Frankrike møtes i den ene semifinalen. Vinneren av Sverige og Norge møter vinneren av Angola og Russland som spilles natt til onsdag norsk tid.

16/08/2016 21:59

Nå spilles nasjonalsangene og vi er straks i gang.

16/08/2016 21:56

Sveriges fotballdamer har for øvrig slått Brasil i semifinalen, og er klare for OL-finale. Så får vi se om det er Sverige eller Norge som fortsetter veien mot finalen i håndall.

- På en god dag er Sverige like gode som Norge, men på en god dag for Norge er vi bedre, mener TV 2-kommentator Harald Bredeli.

16/08/2016 21:55

Sverige åpnet med å slå Argentina med ti mål, 31-21, før de vant 31-28 over Sør-Korea. Mot Russland ble det 36-34-tap, og så spilte de uavgjort 29-29 mot Nederland. I den siste gruppespillkampen tapte de svenske damene 25-27 for Frankrike.

16/08/2016 21:54

Sverige ble nummer tre i sin gruppe bak Russland og Frankrike. Nederland ble nummer fire i gruppe B.

16/08/2016 21:52

Det er spilt to kvartfinaler tidligere i dag. Brasil tapte stort og er ute. Nederland vant 32-23. Det ble mye tettere mellom Spania og Frankrike, hvor franskmennene trakk det lengste strået og vant 26-27 etter ekstraomganger.

16/08/2016 21:49

Mørk bytter forsvar med Marit Malm Frafjord.

16/08/2016 21:48

Norge starter som de har gjort omtrent i hele mesterskapet. Inn kommer Kari Aalvik Grimsbø i målet - målvaktene har byttet annenhver kamp. Startoppstillinga er slik: